GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Maj Moberg

Publicerad 9 augusti 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Maj Moberg.

Akten inleddes med att organist Jan H Börjesson spelade Air av JS Bach och de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Johanna Broselid höll griftetal, ledde bön och förrättade överlåtelsen. Organisten spelade Memories of you av B Good varpå officianten läste valda bibelord och ledde förbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 200 och som avslutning i kyrkan spelade organisten Adagio av T Albinoni. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.