GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Maj-Britt Werneheim

Publicerad 24 september 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Maj-Britt Werneheim.

Organist Anders Pettersson inledde akten med att spela Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Staffan Holmquist höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 248 följde begravningsbön och Herrens bön. Under stilla orgelmusik tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelade organisten Håll mitt hjärta av P Hallström.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.