GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Maj-Britt Gunnarsson

Publicerad 21 juli 2021

I Mortorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Maj-Britt Gunnarsson.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Kim Eriksen framförde Gammal Fäbodpsalm av O Lindberg. Solist Matilda Rydén sjöng Jag ska gå genom tysta skyar av G Johansson varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Carlsson höll griftetal och förrättade överlåtelsen varefter han läste valda bibelord. Solisten framförde Hallelujah av L Cohen och efter begravningsbönen sjöngs unisont psalm 189. De sörjande tog ett sista farväl till tonerna av Jag har hört om en stad och solisten sjöng därefter O Store Gud av C Boberg. Som avslutningsmusik framförde kantorn Waltz opus 64,2 av F Chopin.

Minnesstund hölls i Tvärskogs församlingshem.

Minnesgåvor var lämnade till Min Stora Dag.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer