GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mairon Palmquist

Publicerad 19 januari 2023

I Räpplinge kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mairon Palmquist, Borgholm.

Akten inleddes med att Stad i ljus med T Körberg spelades varpå psalm 249 sjöngs unisont till kantor Ingemar Jonsson ackompanjemang. Officiant Peter Wingren höll griftetal med utgång från orden i Krönikeboken och förrättade överlåtelsen. Till eget gitarrackompanjemang sjöng Martin Petersson Ljuset av B Afzelius och unisont sjöngs psalm 114. Efter begravningsbön och Herrens bön tog barnen med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Solisten sjöng och spelade If I needed you av T Van Zandt och gemensamt sjöng de församlade psalm 297. Som avslutning spelade kantorn Öppna landskap av U Lundell.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.