GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Magdalena Edner

Publicerad 22 juni 2022

I S:t Olofs kyrka, Trekanten, har begravningsgudstjänst hållits för Magdalena Edner.

Akten inleddes med att kantor Minu Bergman spelade Ser du månen där du är ikväll av T Stenström varefter psalm 791 sjöngs unisont. Officiant Lars Ström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 289 följde begravningsbönen och därpå tog de sörjande ett sista farväl till tonerna av Time to say goodbye. Unisont sjöngs psalm 304 och som avslutning spelade kantorn Stjärnorna av J Götestam/Humlan Djojj.

Gåvor var lämnade till Fonden för psykisk hälsa och Läkare utan gränser.

Minnesstund hölls i Mortorps småskola.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.