GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Madeleine Paulsson

Publicerad 24 november 2022

I Skogssalen, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Madeleine Paulsson.

Akten inleddes med att If I could be where you are med Enya spelades varpå psalm 256 sjöngs unisont till ackompanjemang av organist Paul Thorstensson. Officiant Anders Johansson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Evening falls med Enya spelades och efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 289 unisont. Sedan Echoes in rain med Enya spelats bars urnan till graven där de sörjande tog ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelse och som avslutning spelades A day without rain med Eny.a

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.