GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lola Larsson

Publicerad 19 november 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lola Larsson.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Jag ska gå genom tysta skyar av G Johansson varpå psalm 798 sjöngs gemensamt. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal och som solosång framförde Mats Alexandersson Oändlig nåd. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord och unisont sjöngs psalm 304. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 gemensamt och som avslutning på akten i kyrkan spelade organisten Där rosor aldrig dör. På kyrkogården tog familj, släkt och vänner ett sista farväl.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.