GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Liz Rees och Roger Jakobsson

Visby/Oskarshamn • Publicerad 22 juli 2022
Liz Rees och Roger Jakobsson, Visby, fick den 17 april tvillingar som heter Alexander och Elton. Alexander, vikt 2775 g, längd 48 cm. Elton, vikt 2885 g, längd 50 cm. Liz är uppvuxen i Oskarshamn.
Liz Rees och Roger Jakobsson, Visby, fick den 17 april tvillingar som heter Alexander och Elton. Alexander, vikt 2775 g, längd 48 cm. Elton, vikt 2885 g, längd 50 cm. Liz är uppvuxen i Oskarshamn.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.