GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lis-Britt Johansson

Publicerad 13 januari 2023

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Lis-Britt Johansson.

Akten inleddes med att I den stora sorgens famn med Ted Gärdestad spelades varefter psalm 190 sjöngs unisont till kantor Ingemar Jonssons ackompanjemang. Officiant Karl-Johan Karlsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. En stund på jorden med Laleh spelades och efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 249 och som avslutning framförde sångsolist Pernilla Ingvarsdotter tillsammans med Ingemar Jonsson på piano Time to say goodbye av F Sartori/L Quarantotto.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund hölls i Skogsvilan.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.