GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lilly Isaksson

Publicerad 20 juli 2021

I Fliseryds kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lilly Isaksson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg spelade Blott en dag på orgel. Unisont sjöngs psalm 201. Officiant Anders Hult höll griftetal med utgång ur Livets dagbok, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår Fader sjöng de församlade psalm 251 gemensamt. Kantorn spelade Air av J S Bach på orgel. De anhöriga tog ett sista farväl vid graven där psalm 297 sjöngs unisont.

Minnesgåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden från bland annat Fliseryds PRO.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer