GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lilian Karlsson

Publicerad 20 juli 2021

I Madesjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lilian Karlsson.

Akten inleddes med att Som en bro över mörka vatten av P Simon spelades varpå psalm 289 sjöng unisont. Officiant Lars Ström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 248 sjöngs gemensamt. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 297. Som avslutning spelades Anthem av B Andersson och de anhöriga tog ett sista farväl vid graven följt av sluttbön och välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer