GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lennart Olsson

Publicerad 19 november 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lennart Olsson.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Jag ska gå genom tysta skyar av D Andersson varpå psalm 285 sjöngs unisont. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal, förrättade överlåtelse och läste valda bibelord. Som solosång framförde Mats Alexandersson Till en stad jag är på vandring av Osborn/Miller/Osborn och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 gemensamt och som avslutning på akten spelades Som en bro över mörka vatten av A Garfunkel/P Simon.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.