GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lennart Nyberg

Publicerad 11 augusti 2022

I Södra kapellet, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Lennart Nyberg.

Akten inleddes med att kantor Per-Ola Svensson på orgel spelade Gabriellas sång och officiant Annette Öderwall läste inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officianten höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs unisont psalm 297. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen. Som avslutning spelade kantorn Save the last dance for me av D Pomus/M Shuman.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.