GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lennart Karlsson

Publicerad 14 september 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lennart Karlsson, Bergkvara.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Dagen är nära av G F Händel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal och som solosång framförde Mats Alexandersson Jag har hört om en stad av L Lithell. Officianten förrättade överlåtelsen och solisten sjöng Där rosor aldrig dör av Osborn/Miller. Sedan officianten läst valda bibelord följde begravningsbön och Herrens bön vilka inramades av psalmerna 190 och 11. Akten i kyrkan avslutades med att organisten spelade Amazing grace i arrangemang av J-O Kulander. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl och officianten lyste frid.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.