GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lennart Andersson

Publicerad 8 september 2021

I Dörby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lennart Andersson.

Akten inleddes med att kantor Solweig Hjalmarsson Bergh på orgel spelade Largo av Händel varpå officiant Mildred Fischer inledningstalade. På piano framförde kantorn Fly me to the moon av B Howard och unisont sjöng de församlade psalm 289:1,2. Officianten höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 752 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Som avslutning spelade kantorn Mot skärgården ur Skärgårdsdoktorn av S Nilsson på piano.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.