GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lena Eskilsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Kristdala kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lena Eskilsson.

Akten inleddes med att kantor Madeleine Åverling spelade Koppången av P-E Moraeus varpå hon som solosång framförde Där rosor aldrig dör av J Osborn/J C Miller. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Anders Byström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 190 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Madeleine Åverling sjöng Pärleporten och som avslutning spelade hon Amazing grace.

Gåvor var lämnade till Operation Smile.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.