GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lena Arvidsson

Publicerad 2 december 2021

I Sandby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lena Arvidsson, Glömminge.

Akten inleddes med att kantor Aili Andersson spelade Änglamark av E Taube varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Elisabeth Falk Nilsson höll griftetal över orden i Mark 10:13-16 och som solosång framförde Aili Andersson Ovan regnbågen av E Y Harburg/H Arlen/J Franzon. Officianten läste valda bibelord och efter psalm 172 följde begravningsbön och psalm 830. Medan kantorn spelade Bridge over troubled water av P Simon bars kistan till graven där barn med familjer, övrig släkt och vänner tog ett sista farväl och unisont sjöng psalm 297.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.