Annons

Leif Regin

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 11 maj 2022 • Uppdaterad 12 maj 2022

I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Leif Regin, Gusemåla.

Akten inleddes med att kantor Catarina Hermansson spelade Bön av J Leijon varpå Du är den ende med Lill Lindfors spelades på cd. Unisont sjöngs psalm 791. Officiant Kalle Karlsson höll griftetal och ledde bön. Sång till friheten med Björn Afzelius spelades och officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. My old man med Zac Brown Band spelades. De sörjande tog ett sista farväl medan kantorn spelade Time to say goodbye. Efter fridslysning spelades En säng av rosor med Darin och därpå följde förbön, Herrens bön och välsignelse. Unisont sjöngs psalm 249 och som avslutning spelades Tänk på mig med Jan Malmsjö följd av Utan dina andetag med Lisa Nilsson.

Annons

Gåvor var lämnade till Emmaboda kommuns Demensanhörigförening och Demensfonden.

Minnesstund hölls i hemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons