GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Leif Karlsson

Publicerad 13 januari 2022

I Kristvalla kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Leif Karlsson.

Som inledning på akten spelade kantor Karin Björkander Pettersson Tröstevisa på orgel varpå psalm 134 sjöngs unisont. Officiant Sofia Ekelund Fogelström höll griftetal och förrättade överlåtelsen och sedan kantorn som solosång framfört Hallelujah läste officianten valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont och som avslutning på akten i kyrkan spelades Amazing grace på orgel. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.