GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lars Göran Persson

Publicerad 8 september 2021

I S:t Johannes kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Lars Göran Persson.

Organist Anders Pettersson inledde akten med att på orgel spela Som en bro över mörka vatten varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Annette Öderwall höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 297 och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Som solosång framförde Anders Pettersson Strövtåg i hembygden och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont. Akten avslutades med att Time to say goodbye spelades på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.