GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lars-Eric Johansson

Publicerad 15 september 2022

I Dörby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Lars-Eric Johansson.

Akten inleddes med att kantor Solweig Hjalmarsson Berg spelade Tröstevisa och Håll mitt hjärta spelades på cd. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officiant Sigurd Hjelmgren höll griftetal, ledde bön och förrättade överlåtelsen. Efter att Sommarkort med Cornelis Vreeswijk spelats läste officianten valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs unisont psalm 201. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen och kantorn spelade på piano Jag var en vandrare av G Fristorp/B Wolgers.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.