GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lars-Bertil Karlsson

Publicerad 24 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Lars-Bertil Karlsson.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att spela Amazing grace varpå officiant Björn Leander uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. You've raise me up med Secret Garden spelades och efter begravningsbön och Fader vår sjöngs psalm 297 unisont. Under stilla orgelmusik tog de sörjande ett sista farväl och sedan Strövtåg i hembygden med Mando Diao spelats avslutade organisten med att spela Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Strokefonden och Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.