GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kurt Nilsson

Publicerad 22 juni 2022

I S:t Elavi kapell, Borgholm, har begravningsgudstjänst hållits för Kurt Nilsson.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade Air varpå psalm 11 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Vis 3:1 och efter psalm 190 följde begravningsbön och Herrens bön. Medan familjen tog ett sista farväl och nedlade blommor spelades fågelkvitter i bakgrunden. Som solosång framförde kantorn Dagen är nära följt och efter välsignelsen avslutades akten med att psalm 300 sjöngs unisont.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.