GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kurt Johansson

Publicerad fredag 08:00

I Fågelfors kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kurt Johansson. Kyrkomusiker och sångsolist Elin Källman spelade En vänlig grönskas rika dräkt av CD af Wirsén och framförde som solosång Till en fader av L Berghagen. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officiant Ola Emilsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 251 och 11 inramade begravningsbön och Herrens bön varpå de sörjande tog ett sista farväl. Kyrkomusikern framförde som solosång Härliga morgon av E Dahlgren och spelade som avslutning Tröstevisa.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i Församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.