GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kurt Johansson

Publicerad 13 juli 2021

I Skogsvilan i Nybro har begravning hållits för Kurt Johansson. Pianist och sångsolist Åsa Cederholm inledde med att spela Jag har hört om en stad varpå officiant Göran Madeland läste inledningsord. Psalm 201:1,2,5 sjöngs unisont. Officiant höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 256 och 249 inramade förbönen och Herrens bön. Solist spelade och sjöng avslutningsmusik. Ett sista avsked togs under gravsättning följt av slutbön och välsignelsen. Som avslutning spelade officianten Härlig är jorden på munspel och läste sändningsord.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer