Annons

Kristina Ekholm

Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 12 maj 2023

I Lorensbergskyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Kristina Ekholm, Borgholm.

Som samlingsmusik spelades musik från en afrikansk kör. Akten inleddes med att Jens Nilsson framförde Våren av E Grieg arpå officiant Jacob Ventlinger hälsade välkomna och sångsolist Sara Lindvall framförde Hur ska solen vara då av E Moden följt av bibelläsning ur Filipperbrevet och Johanneskapitlet. Unisont sjöngs Var jag går i skogar, berg och dalar och officianten förrättade överlåtelsen och höll ett personligt tal med utgång från psalm 23 samt valda bibelord. Sångsolisten sjöng Jag har hört om en stad ovan molnen av L Lithell och unisont sjöngs Hela vägen går han med mig. Vid avskedet tog syskon med familjer, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor under stilla musik. Efter välsignelse och fridslysning avslutades akten med att Gymnopédie No1 av E Satie spelades. Medan syskonen bar ut kistan spelades fågelsång..

Gåvor var lämnade till Läkarmissionen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons