GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kjell Nilsson

Publicerad fredag 08:00

I Långlöts kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kjell Nilsson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Ingemar Jonsson spelade Adagio av T Albinoni och unisont sjöng de församlade psalm 201. Officiant Peter Wingren höll griftetal genom Krönikeboken och sångsolist Lasse Trofast framförde Du är alltid en del utav mej av L Holm/L Berghagen. Efter valda bibelord sjöngs unisont psalm 200 och officianten läste begravningsbön. De sörjande tog ett sista farväl och nedlade blommor varpå sångsolisten framförde Jag har hört om en stad. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelade kantorn på orgel Amazing grace.

Gåvor var skänkta till Långlöts hembygdsförening och Cancerfonden.

Minnesstund hölls i Hemgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.