GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kjell Jonsson

Publicerad 2 december 2021

I Kläckeberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kjell Jonsson.

Akten inleddes med att kantor Marianne Hedin spelade Air av Bach varpå sångsolist Matilda Limslätt-Petersson framförde En ton från himlen. Officiant Mildred Fischer uttalade samlingsord och unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön, Fader vår och välsignelsen sjöngs psalm 304 unisont och som solosång sjöng solisten Decembernatt. Som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Bridge over troubled water av P Simon. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste slutbön. Unisont sjöngs psalm 297.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.