GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kevin Carlsson

Publicerad 16 september 2021

I Dörby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kevin Carlsson.

Som inledning på akten spelades Björnbröder på cd varpå systern Cassandra Carlsson som solosång framförde den svenska versionen av Fix you till ackompanjemang av kantor Solweig Hjalmarsson Bergh. Officiant Oskar Lilja läste upp ett brev av systern Cassandra Carlsson och höll griftetal. På cd spelades Brorsan av T Stenström och sedan officianten förrättat överlåtelse och läst ur Psaltaren framförde kantorn psalm 256 som solosång. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöng kantorn psalm 21. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och efter slutbön och välsignelse spelades Lillebror av M Sandén på cd. Akten avslutades med att Kevins låt ”Haces” spelades.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.