GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kerstin Wahlberg

Publicerad 5 oktober 2021

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kerstin Wahlberg.

Akten inleddes med att kantor Martin Johansson på orgel spelade Där du andas av M Fredriksson varpå officiant Tina Lönneborg inledningstalade. Barnbarnet Cajsa Svensson framförde som solosång Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman till kantorns pianoackompanjemang. Officianten höll ett personligt griftetal och läste ur Johannesevangeliet 11:25, förrättade överlåtelsen och läste bibelord ur Psaltaren 23. Psalmerna 248 och 297 inramade förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade stilla musik på piano. Efter slutbön och välsignelse avslutades akten med att kantorn spelade Guld och gröna skogar av H Andersson på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Minnesstund hölls i Torslunda församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.