GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kerstin Möllerström

Publicerad tisdag 14:53

I Mönsterås skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Kerstin Möllerström.

Kantor Kerstin Linderberg inledde akten med att på orgel spela Amazing grace varpå psalm 249 sjöngs unisont. Kyrkoherde emeritus höll griftetal över orden i Psalt 103:1-6, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 297 och sedan de sörjande tagit ett sista farväl avslutade kantorn med att spela Gotländsk sommarnatt av S Pettersson på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden från bland andra Bostadsrättsföreningen HSB Alby. Gåvor var även lämnade till Cancerfonden, Mag-Tarmfonden och Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.