GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kerstin Johansson

Publicerad 24 november 2022

I Resmo kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kerstin Johansson, Kulltorp.

Akten inleddes med att kantor Martin Johansson spelade Öppna landskap av U Lundell varvid Therese Ström som solosång framförde Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman. Unisont sjöng de församlade psalm 251. Officiant Sara Ahlvin höll griftetal över orden i Psalt 103:15-17. Psalmerna 249 och 190 omramade begravningsbönen och därpå sjöng sångsolisten Liljor av A Robertsson. Medan kantorn spelade Amazing grace bars kistan till graven där barn med familjer, övrig släkt och vänner tog avsked.

Gåvor var skänkta till olika fonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.