GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kenneth Lindzter

Publicerad 8 augusti 2022

I Påskallaviks kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kenneth Lindzter.

Akten inleddes med att kantor och solist Anna Rosén spelade Bridge over troubled water av P Simon och framförde som solosång The lord is my shepherd av R Gardner. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officiant Anders Byström höll griftetal, förrättade överlåtelsen, ledde bön och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 261 och 297 inramade begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och kantorn framförde som solosång O store Gud av C Boberg. Som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.