GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kenneth Borgebäck

Publicerad 20 juli 2021

I Hossmo kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Kenneth Borgebäck.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Solweig Hjalmarsson Bergh på piano framförde Brännö brygga av L Dahlquist varpå psalm 201 sjöngs unisont. Kyrkoherde Oskar Lilja höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde kyrkomusikern De blomster som i marken bor av H Martinson. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 200 unisont och därefter tog de anhöriga ett sista farväl under stilla musik. Som avslutning framförde kyrkomusikern Om sommaren sköna av L Lundberg på orgel.

Minnesstund hölls i hemmet. Minnesgåvor var lämnade till Strokefonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer