GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karolina Fransson

Publicerad 8 september 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Karolina Fransson.

Kantor Ingemar Jonsson inledde akten med att på orgel spela Stilla ro och nära varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont och som avslutning på akten i Skogsvilan spelade kantorn Somewhere over the rainbow på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.