GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karlerik Jonsson

Publicerad 24 november 2022

I Mörbylånga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karlerik Jonsson, Mörbylånga.

Akten inleddes med att kantor Attila Gracza spelade Largo av A Vivaldi varvid Lasse Trofast som solosång framförde Så skimrande var aldrig havet av E Taube. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal över orden i Hebr 11:15. Solisten sjöng Strövtåg i hembygden av G Fröding/G Norén/B Dixgård och efter begravningsbönen sjöngs psalm 190 unisont. Medan maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner tog ett sista farväl och nedlade blommor spelade kantorn Koppången av P Moraeus på orgel och därpå framförde sångsolisten Min hälsning till Öland av H Karlsson. Som avslutning spelade kantorn What a wonderful world av G Weiss/G Douglas på orgel.

Gåvor var skänkta till Demensfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.