GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl-Gustav Eriksson

Publicerad 8 september 2021

I Algutsboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karl-Gustav Eriksson, Tomeshult.

Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Koppången varefter psalm 297 sjöngs gemensamt. Komminister Kalle Karlsson höll griftetal och bön och sångsolist Karin Holmér framförde Utan dina andetag. Efter överlåtelsen och bibelläsning tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Officianten lyste frid och efter förbön och Herrens bön sjöng sångsolisten Strövtåg i hembygden. Unisont sjöngs psalm 190 och som avslutning spelade kantorn Öppna landskap.

Gåvor var lämnade till Diabetesfonden.

Minnesstund hölls i Algutsboda hembygdsgård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.