GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl-Gunnar Ottosson

Publicerad 24 september 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Karl-Gunnar Ottosson.

Kantor Karin Björkander Pettersson inledde akten med att på orgel spela Så skimrande var aldrig havet varpå psalm 249 sjöngs unisont. På cd spelades Tack för de minnen du gav mig med Roland Cedermark. Officiant Sofia Ekelund Fogelström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 190. På cd spelades I love you because med Jim Reeves och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.