GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl-Erik Gustafsson

Publicerad 24 september 2021

I Ljungby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karl-Erik Gustafsson, Ljungbyholm.

Akten inleddes med att kantor Kim Eriksen spelade Där rosor aldrig dör av Osborn/Miller/Bergagård varefter psalm 285 sjöngs unisont. Officiant Jan Haglund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolist Pernilla Ingvarsdotter framförde I den stora sorgens famn av T Gärdestad/K Gärdestad och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 190 unisont. Sångsolisten sjöng Du är för alltid en del utav mig av L Holm/L Berghagen och som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Koppången av P-E Moraeus. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i Ljungby hembygdsgård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.