GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl-Birger Karlsson

Publicerad 24 september 2021

I Fagerhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karl-Birger Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Elin Källman spelade Till minne av J Leijon varpå hon som solosång framförde Gotländsk sommarnatt. Unisont sjöngs psalm 285. Officiant Ola Emilsson höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Psalmerna 11 och 251 inramade begravningsbönen. Sångsolisten sjöng Omkring tiggarn från Loussa av D Andersson/G Johansson och som avslutning på akten i kyrkan spelade kantorn Närmare Gud till dig av L Mason. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl.

Gåvor var lämnade till Diabetesfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.