GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl Antonsson

Publicerad 14 juli 2021

I Kläckeberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karl Antonsson.

Begravningen inleddes med att Amazing grace spelades varpå samlingsord lästes. Psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Anders Johansson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 190. Förbön och Herrens bön inramade psalm 200 varpå de anhöriga tog ett sista farväl. Som avslutning lästes slutbön, välsignelse och Strövtåg i hembygden spelades.

Gåvor var skänkta till bland annat Diabetesfonden och Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer