GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karin Petersson

Publicerad 13 januari 2022

I Nådens kapell, Färjestaden, har begravningsgudstjänst hållits för Karin Petersson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Air av J S Bach varvid Lasse Trofast som solosång framförde Jag har hört om en stad. Unisont sjöng de församlade psalm 271. Officiant Tina Lönneborg höll griftetal över orden i Joh 11:25. Psalmerna 190 och 297 omramade begravningsbönen. Under avskedet tog barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor medan Time to say goodbye av Sartori/Quarantotto spelades på piano. Sångsolisten framförde Amazing grace och som avslutning spelade kantorn In memoriam av J Leijon.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.