GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karin Ericson

Publicerad 22 juni 2022

I Oskarshamns Skogskapell har begravning hållits för Karin Ericson.

Organist Birger Marmvik inledde med att på orgel spela Tryggare kan ingen vara varpå psalm 271 sjöngs unisont. Officiant Christer Munther höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249 och 297 inramade begravningsbön och Fader vår. Efter välsignelsen tog de sörjande ett sista farväl medan dikten Odalmannen och Jag har hört om stad framfördes. Som avslutning spelade organisten Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.