GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karin Carlsson

Publicerad 22 juni 2022

I Sillhövda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Karin Carlsson, Åbyholm.

Akten inleddes med att kantor Gunnel Henrysson på orgel spelade Jag har hört om en stad varpå sångsolist Svante Schönbeck framförde Det är dig jag behöver. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Joakim Persson höll griftetal och Yvonne Götesson läste dikten Tiden går. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Gunnel Henrysson Där rosor aldrig dör och efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 201 unisont. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl följde slutbön och välsignelse och Svante Schönbeck framförde Barndomshemmet. Som avslutning spelade kantorn I kyrkan av E Wikbladh.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden, Operation Smile och Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.