Annons

Jörgen Lindell

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 10 januari 2023

I Lönneberga kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Jörgen Lindell, Hultsfred.

Som samlingsmusik spelades Ser du månen där du är i kväll av I Friberg/T Stenström/J Resch och Time to say goodbye av F Sartori/L Quarantotto. Officiant Stefan Bjuvsjö höll griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Ann-Marie Daag Albrechtsson, piano, och trumpetsolist Mathias Johansson, inledde akten med att spela My way av J Revaux/C Francois varefter Pie Jesu av A Lloyd Webber framfördes av Ann-Marie Daag Albrechtsson, sång och piano samt Mathias Johansson, trumpet. Trumpetsolisten spelade Änglavingar av M Johansson/A Svenungsson till orgelackompanjemang av Ann-Marie Daag Albrechtsson. Under avskedet spelades på piano Yesterday av P McCartney och Nocturne av E Taube. Som avslutning framfördes på piano och trumpet Unforgettable av I Gordon. Unisont sjöngs psalmerna 113 och 950.

Gåvor var insända till Strokefonden och Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons