GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Johnny Fridlund

Publicerad 22 juni 2022

I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Johnny Fridlund, Vissefjärda.

Som inledning på akten spelade kantor Catarina Hermansson Air på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Lina Petré höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde kantorn Där rosor aldrig dör och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Over the rainbow. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 290 och därpå följde slutbön och välsignelse. Akten avslutades med att kantorn spelade Var jag går, i skogar, berg och dalar på orgel.

Gåvor var lämnade till Njurfonden.

Minnesstund hölls i Stallarna.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.