GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

John Nilsson

Publicerad 19 november 2021

I Mörlunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för John Nilsson.

Akten inleddes med att barnbarnen Linnea och Hilda tände ljus varpå kantor Sofia Holmquist spelade Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad. Som solosång framförde Linnea Hallelujah av L Cohen och unisont sjöngs psalm 231. Officiant Anja Bergström höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 356 följde begravningsbön och Vår fader och unisont sjöngs psalm 289. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelades Du omsluter mig och efter slutbön och välsignelse framförde sångsolisten Stad i ljus av P Bäckman. Som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Demensfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.