GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Janos Cherestes

Publicerad 20 juli 2021 • Uppdaterad torsdag 14:59

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsceremoni hållits för Janos Cherestes.

Akten inleddes med att Tröstevisa av B Andersson spelades och inspelningen Kell még egy szó- Honofoglalás spelades upp. Psalm 199 sjöngs unisont. Officiant Magnus Wihlborg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Inspelningen Requiem- Karthago spelades upp följt av begravningsbön och Fader vår. Psalm 200 sjöngs gemensamt. De anhöriga tog ett sista farväl och inspelningen Ave Maria med Zámbó Jimmy spelades. Som avslutning spelades Air av J S Bach.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer