GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jan Strand

Publicerad 24 september 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Jan Strand.

Akten inleddes med att organist Birger Marmvik spelade Amazing grace av J-O Kulander varpå Ahache med The Shadows spelades. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Fader vår sjöngs psalm 190 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan Hallelujah med Saxophone Rufus spelades. Sedan Chanson D´amour med Ingmar Nordström spelats avslutade organisten med att spela Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.