GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jan-Erik ”Janis” Andersson

Publicerad 8 september 2021

I Förlösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Jan-Erik ”Janis” Andersson.

Akten inleddes med att Som en bro av P Simon och med T Körberg spelades varpå komminister Maria Hall inledningstalade och läste griftetal. Unisont sjöng de församlade psalm 249 till kantor Marianne Erikssons ackompanjemang. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 297 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl och kondoleanser lästes upp. Som avslutning spelades Sailing av R Stewart.

Blommor märktes från Rederi AB Uman besättningsmedlemmarna.

Gåvor var lämnade till Sjöräddningssällskapet från bland andra vännerna i Klubb Maritim.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.